dimecres, 1 de febrer del 2017

CONTES DE PRÍNCEPS I PRINCESES?
NO GRÀCIES

Farta dels contes de prínceps i princeses amb finals feliços! Cansada de creure en les mitges taronges o amb les senceres, ja més igual!!! Deixa't fluir, diuen... No busquis... Quan menys t'ho esperis... Osti tu, quin pal de frases fetes, que tothom et diu en saber que no estàs amb ningú... Sembla que els faci com pena en saber-ho!

Bufff és que aquestes edats... Però ei, que el meu avi es va casar enamoradíssim als seixanta anys, mira, mai se sap!... Ah, potser és que la teva futura parella encara s'està creant, o està en una etapa de creixement... S'està creant? S'està formant encara? Joder si que va tard no? A veure si vindrà ben experimentat en tot i serà un repel·lent...

És ben bé que la gent se les sap totes a l'hora d'animar-te o desanimar-te ja no sé jajaja!!! Així que no hi ha més remei que aplicar la frase de CARPE DIEM tu... I si, si, a viure... No serveix de res, tindre pressa per una cosa que no pots controlar, ni està a les teves mans... El destí, diuen alguns...Qui sap, potser clico publicar i entra per la porta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada